photo banner_trekant_zps3b19eff3.jpg

tirsdag den 19. august 2014

Hjemme med skoldkopper

Der er skoldkopper i omløb, og Alvin fik raget dem til sig straks - heldigvis har vi erfaret, for der er åbenbart meget stor risiko for at blive afvist ved flyet, ved bare synet af én eneste lille skoldkop!
Skræk og gru, tænk hvis vores rejse til Tyrkiet blev aflyst grundet skoldkopper, jeg tør slet ikke tænke tanken til ende.

Alvin er derfor hjemme, og i dag var tørnen min. Det gør nu ikke noget, det er ikke så tit jeg har hverdags fri med ham den lille længere.


Vi gik en tur ned til vandet, vi bor jo bare et øjeblik fra Roskilde Fjord, men det blæste så voldsomt dernede, at vi ikke rigtig kunne trave ned af stien - så vi vendte om, og gik tilbage til vores vej, hvor der var vindstille.


 Han elsker den traktor! Så det var dejligt at sidde ude på vejen, og kunne lade ham køre så tosset han ville, uden at skulle nå noget andet, fryse eller på andre måder have hovedet et andet sted.

Han har i øvrigt kun fået omkring ti skoldkopper, så det har været en nem omgang. Til gengæld skal vi nok indstille os på en omgang skoldkopper mere, har jeg hørt. Men så længe vi kommer ud at flyve!

Tak fordi du læste med!

2 kommentarer:

  1. Når det er så få, er han forhåbentlig ikke så medtaget af dem? Krydser fingre for at han snart bliver flyveklar - og kan nøjes med med en enkelt omgang 😱

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej han har heldigvis været fuldstændig upåvirket af dem!

      Vi krydser også - og hey, skal vi snart ses og sy?

      Slet

Det gør bare dagen lidt sjovere med en kommentar:-)